Nettiajanvaraus

Näet vapaat varattavat ajat ajantasaisesti sivun alaosasta löytyvän nettiajanvarauksen kautta. Jos ohjelma ei näytä valitulle päivälle vapaita aikoja, kaikki ajat on varattu tai oppilasklinikka ei ole avoinna.

Oppilasklinikkamme on valitettavasti kovin ruuhkautunut. Mikäli et löydä mieluista aikaa opiskelijaklinikalta, olet tervetullut tiloissamme toimivien ammattilaisten hoidettavaksi. Heidän ajanvarauksensa, palveluvalikoimansa ja hinnastot löydät linkin takaa:  Pirkanmaan Urheiluhierontacenter!!! Huomioithan, että kouluttajat seuraavat ajoittain opiskelijoiden tekemiä hoitoja.

Näyttötilaisuudet, jolloin hoitotilanteita on päästävä seuraamaan: 17.-18.5.2024, 20.-23.5.2024, 30.-31.5.2024, 6.-7.6.2024

Oppilasklinikan nettiajanvarauksen ohjeet:

  •     Klikkaa sivun vasemmasta palkistosta PALVELU-valikosta sinulle sopiva hieronta-aika.

  •     Ohjelma näyttää oikealta kalenterista seuraavan vapaan ajan.

  •     Toimi varaustilanteessa ohjeen mukaan: Nimi, puhelinnro ja s-posti ovat pakollisia tietoja.

  •     Varatun ajan peruutus: Klikkaa varaussähköpostiviestin lopussa olevaa "avaa varaus"-linkkiä ja klikkaa aukeavasta sivusta "peru varaus"-linkkiä; Näin voit perua aikasi viimeistään 24h ennen ajanvarauksen alkua. Lähempänä ajanvarausaikaa tapahtuvat perumiset puhelimitse. Perumatta jääneestä varauksesta veloitamme hinnaston mukaisen hoidon hinnan.

  •     Jos olet epävarma varauksen onnistumisesta, ota yhteyttä koululle puh. 050-470 6161 (jätä tarvittaessa viesti vastaajaan) tai asiakaspalvelu@puhk.fi.

  •     Aikoja voit varata myös puhelimitse sekä paikan päältä.

  •     Voit maksaa varaamasi hieronnan, sarja-tai lahjakortin etukäteen PUK verkkomaksut

Tervetuloa hierontaan!

Rekisteriseloste