Koulu ei suosittele tartuntatautien riskiryhmiin kuuluville asiakkaille tällä hetkellä hierontahoitoja.  Tulethan hierontaan vain ehdottoman terveenä.  Hierojaopiskelijat ja asiakastilanteita seuraavat kouluttajat käyttävät maskeja kaikissa hoitotilanteissa. 

Näet vapaat-varattavat ajat ajantasaisesti nettiajanvarauksen kautta.
Jos ohjelma ei näytä vapaita aikoja, kaikki ajat ovat varattuja tai kyseisenä päivänä ei ole klinikkatoimintaa.


OPPILASHINNALLA AMMATTILAISEN KÄSITTELYYN :

11.-12.2., 18.-19.2.2021 KLO 8.00-15.00 KAIKKI HIERONNAT TEHDÄÄN URHEILIJA/ KUNTOILIJA-ASIAKKAILLE (ET VOI TULLA ASIAKKAAKSI, MIKÄLI ET URHEILE/KUNTOILE TAVOITTEELLISESTI, EI VETERAANIURHEILIJOILLE).   HOITOAJAT  75 MIN .  KLO 15.30 ETEENPÄIN KAIKKI ASIAKAKKAAT TERVETULLEET HOITOON( EI TARVITSE URHEILLA TAI KUNTOILLA...).

11.-12.3. JA 18.-19.3. KLO 8.00-15.00 KAIKKI HOIDOT TOTEUTETAAN ALARAAJOJEN/ ALASELÄN ALUEELLE ELI MIKÄLI SINULLA ON ONGELMIA /KIPUJA/LIHASKIREYKSIÄ TMS. ALARAAJOJEN ALUEELLA, OLET TERVETULLUT HOITOON. HOITOAJAT  75 MIN .

HOIDON TOTEUTTAJINA TOIMIVAT  AMMATTIINSA VALMISTUNEET KOULUTETUT HIEROJAT, JOTKA SUORITTAVAT ERIKOISTUMISOPINTOJA. HOIDOT SISÄLTÄVÄT TUTKIMISEN ja OHJAUSTA!


Nettiajanvarauksen ohjeet:

  • Kalenterista näet harmaalla korostusvärillä ne päivät, jollin on vapaita aikoja
  • Klikkaa sivun vasemmasta palkistosta PALVELUT-valikosta sinulle sopiva hieronta-aika.
  • Ohjelma näyttää seuraavan vapaan ajan.
  • Toimi varaustilanteessa ohjeen mukaan: nimi, puhelinnro ja s-posti pakolliset tiedot.
  • Huom! Jos haluat peruuttaa varaamasi ajan käytä varaussähköpostiviestissä olevaa varauskoodia ja klikkaa ajanvaraussivuston oikeassa ylälaidassa olevaa "omat varaukseni"-kohtaa.
  • Jos olet epävarma varauksen onnistumisesta, ota yhteyttä koululle puh. 050-470 6161 (jätä tarvittaessa viesti vastaajaan) tai asiakaspalvelu@puhk.fi.
  • Aikoja voit varata myös puhelimitse sekä paikan päältä.

 

 Tervetuloa hierontoihin!

Rekisteriseloste

Jatka nettiajanvaraukseen!